#LF2, GEIEG UNIGIRONA BARÇA CBS 35 – 72

0
302

1r C8/18  2n C14/14  3r C3/19  4t C10/21

Estadística,

El partit va començar amb un gran ritme per part de les jugadores d’Isaac Fernández contra un Uni Girona que vènia de guanyar els dos últims partits de lliga contra Viladecans i Matarò. El Barça CBS amb una gran defensa en els deu primers minuts i transicions ràpides, va cobrar un avantatge de 10 punts, 8 a 18.


El segon quart marcat per l’assignatura pendent de les de Sant Feliu els tirs de tres punts, i una millor posada en escena de les locals amb menys pèrdues de pilota donen un parcial favorable a les de Joan Pau Torralba, que fan atansar el marcador a 6 punts, per a finalitzar el quart amb un parcial ajustat 14 a 14, i un resultat final de 22 a 32, abans d’anar als vestidors.


La sortida del Barça CBS dominada pel duet Rakovic i Rueda tornen a posar el marcador favorable a les blaugranes amb un parcial de 0 a 10 (22 – 42) als cinc minuts del tercer període, espectacular la defensa de les del Baix anticipant-se a les accions del GEIG UNI Girona, permetent només 6 tirs a cistella de les locals en deu minuts, i un parcial favorable al Barça CBS de 3 a 19 (25 a 51).


L’ultim quart amb tot decidit, ressaltar una jugada espectacular Coast to Coast de Julia Rueda i de nou superioritat del Barça CBS que ha provocat imprecisions i perdudes de pilota de les locals que s’han transformat en transicions ràpides per a finalitzar el matx amb un 35 a 72 en el marcador.

Pròxim partit 23/01/2021 18:05
BARÇA CBS vs CLUB JOVENTUT BADALONA

Deixa un comentari