LF2, El Barça CBS fa un bon partit a Viladecans (57 – 83)

0
389

UNILEVER BF VILADECANS 57 – 83 BARÇA CBS


1r C15/21  2n C13/22  3r C10/18  4t C19/22
Estadístiques 


Bon joc coral, i cinc jugadores amb més de 10 punts per seguir líders invictes! (57 – 83).


Les d’Isaac Fernández aconsegueixen un triomf molt important de cara a la classificació, i assoleix la màxima puntuació del que va de lliga.


Partit molt intens el que s’ha jugat aquest dissabte a L’Atrium de Viladecans, victòria i bon joc. I és que el Barça CBS ha derrotat el Viladecans (57-83) i fa un set de set a la lliga, després que tots dos conjunts arribessin al partit a la part alta de la classificació, el Barça CBS continuarà comandant de forma solitària la classificació del grup C.


El primer quart no ha estat fàcil, molt igualat, amb un sempre intens Viladecans. I això que les blaugranes han dominat l’electrònic en bona part dels primers 10 minuts especialment a la part final del primer quart (15 – 21).


En l’inici del segon quart i amb l’encert de Carolina Guerrero i Rakovic el Barça CBS ha augmentat el seu avantatge fins al 18 -35 quan faltaven quatre minuts pel descans que s’arriba amb un clar 28 – 43.
El tercer quart ha sigut de domini de les de Sant Feliu que han dominat el quart amb un altre parcial clar de 10 a 18 i han deixat decidit el matx a falta dels deu darrer minuts amb un marcador de 38 – 61.


A partir d’aquí, l’equilibri ha estat una constant fins a pràcticament el final. El Viladecans ha estat molt més agressiu en defensa i ha aconseguit anotar amb més facilitat, en un parcial també per les visitants de 19 a 22


Anotació molt repartida
MVP Ainoha Lopez 17 punts 25 de valoració, Raokovic 12 punts, Carolina Guerrero 10 punts, Regina Aguilar 13 i Jessica també amb 13 punts


Pròxim partit:
AZULEJOS MONCAYO HELIOS vs BARÇA CBS 29/11/2020 12:15


La jugadora turca Inci Güclü deixa de ser jugadora del Barça CBS.
El Club ha arribat a un acord amb la jugadora perquè pugui tornar a Turquia. Volem agrair el seu esforç i ajuda a l’equip durant tot aquest temps al Club, li volem desitjar molta sort en el seu futur personal i professional. Esperem poder tornar a gaudir del seu joc. Fins aviat!

Deixa un comentari