LF2 Victòria treballada davant l’Almeda (50 – 60)

0
296


Debut amb victòria del Barça CBS davant el Basket Almeda (50-60) en un partit molt competit.
Parcials 14/15; 15/19; 12/17; 9/9

Estadistiques

Resultats grup C

El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández va demostrar el seu caràcter per guanyar un duel que es va posar molt coll amunt després d’un primer període dolent per als interessos del Barça CBS (14-15), que va estar molt fluix defensivament. A l’inici del segon quart, no va ser millor pel conjunt d’Isaac en un enfrontament complicadíssim davant l’Almeda, el bon paper de la pivot blaugrana Carolina Guerrero i l’encert de Marta Canella van permetre acabar el quart amb avantatge favorable de +5 (29 – 34).


Després del pas pels vestidors la dinàmica de joc es mantindria. El tercer parcial (12-17) i els bons moments de I. Llobet i Jèssica Fequiere van donar el màxim avantatge de 13 punts per les de Sant Feliu, en tot el partit.

Amb només 10 minuts pel final i 41 – 51 tot semblava definit, però l’Almeda també va tenir la seva reacció en el tram final del partit, 48 a 52 quan faltaven 3 minuts, Rakovic i Fequiere van fer uns bons minuts finals i les culers acabarien segellant la primera victòria molt treballada per 50 – 60.

Pel que fa a la classificació, Barça CBS lider empatats amb Helios, Lima Horta, BF Viladecans i Stadium Casablanca tots amb 1 victòria, Dissabte vinent partit contra GEIEG UNIGIRONA 16:00 al Palau Juan Carlos Navarro

Deixa un comentari