LF2; Lliga Catalana 24/9 a les 20:30 (en directe Myplay) Barça CBS vs Bàsquet Almeda al JCN (porta tancada)

0
588

La XVII edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 s’obre aquest cap de setmana amb la disputa del primer partit de la fase prèvia de la competició. El Barça CBS jugarà el dia 13 de setembre a Cornellà contra Bàsquet Almeda

La XVII Lliga Nacional Catalana Femenina 2, que viu aquesta temporada la seva 17a edició, arrencarà aquest pròxim cap de setmana 4 i 5 de setembre, amb el primer partits de la fase prèvia del campionat.

Els conjunts participants es repartiran en quatre grups: 2 de 2 equips (Grup 1 i Grup 4), que jugaran anada i tornada, i 2 de 3 equips (Grup 2 i Grup 3), que es mesuraran en una lligueta de tots contra tots, durant el mes de setembre.

El primer classificat de cada grup accedirà a una Final a Quatre que tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 26 i 27 de setembre, amb seu i horaris a determinar.

Grup1: GEIEG UniGirona i Advisoria Maresme

Grup2: Femení Sant Adrià, Viladecans BF i UE Mataró-Femení Maresme

Grup3: Lima-Horta Barcelona, Segle XXI i Club Joventut Badalona

Grup 4: Barça CBS i Bàsquet Almeda

El FEMENÍ SANT ADRIÀ és el vigent campió de la competició en fer-se, l’any passat, amb el seu 7è títol després d’abatre el LIMA-HORTA  per un 68-46 a la final jugada a Sant Feliu de Llobregat.

El conjunt de Sant Feliu de Llobregat lluitarà per aconseguir de nou el títol, A. Lopez; J Fequiere; K Rakovic i I Güclü són les cares noves del conjunt d’Isaac Fernandez

Roster Barça CBS

#13 Regina Aguilar

#9 Beatrice Carta

#6 Jùlia Rueda

#24 Ainhoa Lopez

#12 Itziar Llobet

#8 Marta Canella

#15 Jessica Fequiere

#10 Kristina Rakovic

#55 Inci Güclü

#11 Carolina Guerrero

#23 Laia Anducas

#34 Paula Reus

Deixa un comentari