LF2; XVII Lliga Nacional Catalana Femenina 2

0
355

La 17a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 aplegarà un total de 10 equips, xifra rècord en tota la història d’aquesta competició, que articularan una primera fase, prèvia a l’habitual Final a Quatre de les últimes temporades. Així doncs, els conjunts es repartiran en quatre grups: 2 de 2 equips (que jugaran anada i tornada) i 2 de 3 equips que es mesuraran en una lligueta de tots contra tots, durant el mes de setembre (dies 6, 13 i 20).

Lliga Nacional Catalana Femenina 2

El primer classificat de cada grup accedirà a la fase final. Una Final a Quatre que tindrà lloc el pròxim cap de setmana del 26 i 27 de setembre, amb seu i horaris a determinar.

Grup 1: GEIEG UniGirona i Advisoria Maresme
Grup 2:Snatt’s Femení Sant Adrià, Unilever Viladecans BF i Germans Homs-UE Mataró-Femení Maresme
Grup 3: Lima-Horta Barcelona, Segle XXI i Club Joventut Badalona
Grup 4: Barça CBS i Bàsquet Almeda

L’SNATT’S FEMENÍ SANT ADRIÀ és el vigent campió de la competició en fer-se, l’any passat, amb el seu 7è títol després d’abatre el LIMA-HORTA BARCELONA per un 68-46 a la final jugada a Sant Feliu de Llobregat.

Deixa un comentari