LF2; EL BARÇA CBS CAU DERROTAT A CASA CONTRA EL FEMENÍ SANT ADRIÀ Barça CBS 57 – 61 Fem Sant Adrià

0
584

Barça CBS 57 – 61 Fem Sant Adrià

BARÇA CBS  18 15 10 14
FEMENÍ SANT ADRIA 18 9 21 13

Estadistiques


El Barça CBS ha caigut derrotat a casa contra el Sant Adrià. Una pilota perduda a 15″ pel final ha amargat la tarda als espectadors del Juan Carlos Navarro. El Fem Sant Adrià ha sigut una roca d’equip en un partit molt igualat i intents.

Les noies d’Isaac Fernández han fet un bon inici de partit, la pilota volava pel parquet del Navarro, i l’encert en tirs de camp era alt, tot i les dures defenses dels dos equips, que han vist com el primer quart finalitzava amb un 18 a 18 al lluminós, fruit de la igualtat màxima en el bon joc.

Només iniciar el quart, Salome i Lamana fan dos triples per cada equip que han fet que el Juan Carlos Navarro s’animés encara mès davant el ritme que tenia el partit. Uns bons moments de Minata als darrers instants de la primera part dona avantatge al Barça CBS amb un 33 a 27 favorable (15- 9 de parcial).

Un parcial de 2 a 14 als cinc minuts de començar el tercer quart amb una excel·lent H Lopez, anotant punts i distribuint el joc del Fem Sant Adrià, ha fet recuperar el somriure de les visitants. Un triple d’ Orois fa emmudir el Navarro al darrer segon del tercer quart, el 43 a 48 (parcial de 10 a 21). Així s’ha arribat a uns últims deu minuts trepidants.

De nou H Lopez fa la feina i posa el màxim avantatge per les de Cesar Aneas 45 a 57 que ha fet embogir als aficionats de les Liles. Minata i Helena Lopez amb continuat en un altíssim nivell de joc i encert, i han liderat els seus equips al darrer quart, les locals han anat retallant distàncies fins al 57 a 59 a 18 segons per la fi del matx. Però no ha pogut ser.

Un bon partit amb molta intensitat i al mateix temps nerviosisme per ambdós equips i les aficions.


Avui ens ha visitat i compartit el partit el Club Bàsquet Ribes, juntament amb el Regidor d’esports Bernat Dausà, un habitual del Juan Carlos Navarro per donar ànims i forçes des del govern de #SantFeliu.

Avui i sempre “Tots ens sumem a la campanya #ThoEstasPerdent per promocionar i defensar l’esport femení! ” ens ha comentat el Regidor.

Proper partit
SEGLE XXI – BARÇA CBS  04/03/2020 20:00 Hores

Deixa un comentari