LF2; Barça CBS-Ardoi, efectivitat i esforç per endur-se la victòria (58-51)

0
579


El retorn de Marta Canella i la connexió amb Lucia Pablos ha sobresortit en una victòria culer certificada en un tercer quart magnífic de Carolina Guerrero

BARÇA CBS – OSÉS CONSTRUCCIÓN ARDOI 58-51
BARÇA CBS  9 21 21 7
OSÉS CONSTRUCCIÓN ARDOI  20 12 9 10

Estadistiques


No ha estat fàcil. En el Barça-Ardoi de la jornada 16 de la Lliga Femenina 2 ha regnat la igualtat del que és desigual. L’avantatge que reflecteix el 58-51 s’ha construït en el tercer quart, Sota la batuta de la retornada Lucia Pablos, i de deu minuts màgics de Carolina Guerrero, les d’Isaac Fernández, han aconseguit obrir l’escletxa que seria definitiva.

Lucia direcció i esforç
L’anotació fluida inicial de les navarreses, amb un Barça CBS amb por, una mica descentrades i moltes errades no forçades, ha deixat pas a una defensa fèrria, i la connexió lleonesa entre Lucia Pablos i Marta Canella especialment; en aquest context del segon quart, les blaugranes han recuperat el terreny perdut (30-30, min 19) amb triple de Paula Curto, i el Palau bolcat amb l’equip.


Carolina Guerrero agafa el protagonisme
Amb l’aire del descans 30 – 32 el Barça CBS a continuat neutralitzant a les de Ardoi. Des del canell calent de la pivot Carolina Guerrero 5 de 5 en tir de camp i amb 2 triples oxigenadors per les d’Isaac Fernández, han marxat en el marcador.

Les de José Javier Unzué amb una baixa anotació, 21 punts en 20 minuts, han deixat marxar les opcions de victòria al minut 33 (56 – 41), 15 punts que han aplanat el camí cap a la victòria, les culers han sabut mantenir la inspiració fins al final i no han deixat més lloc per a la igualtat malgrat la reacció final de les visitants.

Propers Partits
El dijous 12 de febrer (20:30 hores) el Barça CBS visita el Picken Claret al Pavelló de la Universitat de València. Abans de començar el particular calendari de partits contra els rivals catalans, Boet Mataró, Lima Horta, Fem Sant Adria i per acabar el 7 de Març contra Segle XXI.

Deixa un comentari