LF2; El CB Gran Canària s’imposa per 80-68 al Barça CBS que te moltes lesionades

0
314

SPAR GRAN CANÀRIA – BARÇA CBS  80-68

Estadistiques


SPAR GRAN CANÀRIA 18 21 24 17
BARÇA CBS  20 12 16 20


Un partit molt igualat, en els primers deu minuts el domini era de les d’Isaac Fernández 18 a 20, en el segon període les de Jose Carlos Ramos van estar molt millor en defensa i van capgirar el marcador amb un parcial de 6 a 0, i amb domini en el rebot amb moltes segones opcions de tir. Al descans avantatge ajustat de set punts per a les locals, 39 a 32.


Les blaugranes amb baixes molt importants, Julia Rueda, Bea Catrta i Marta Canella van tornar a perdre el tercer quart i semblava que el Gran Canària resolia el partit a favor seu amb un parcial al minut trenta de 63 a 48.

En el darrer quart els percentatges d’encert van tornar a ser favorables a les del Barça CBS però insuficients per a aconseguir atansar-se a les locals. les baugrana van lluitar fins el darrer segon de partit contra un molt bon equip.

Isaac Fernàndez ” Que todos los partidos que tengamos que perder, sean así! Orgulloso. “

La setmana vinent, l’equip del Juan Carlos Navarro descansa, ja que es va ajornar el partit davant l’Ardoi de Pamplona per al 23 de febrer.
Aquest temps serà bo per a recuperar a les lesionades, i encarar el tram final de la temporada amb totes les jugadores.

BARÇA CBS  vs  OSÉS CONSTRUCCIÓN ARDOI 23/02/2020 18:00

Imagen

Deixa un comentari