LF2; Victòria clara del Magec Tías davant el Barça CBS (78-51)

0
591

Estadistiques

MAGEC TIAS      16          16          18          28

BARÇA CBS         15          16          13          7

Últim partit de la primera volta a Lanzarote i primera derrota del nou any.

El darrer classificat amb dues cares noves, la jugadora procedent del Celta, la finlandesa Helmi Tulonen, i dirigint l’equip Aday Villalba.

Primer quart amb moltes errades; les defenses s’imposaven clarament als atacs.le locals però amb avantatges de 5 i 7 punts  es va anar escapant i el Barça CBS aconseguia retallar, arribant al final del primer quart amb el marcador de 16 a 15.

En el segon quart  va ser el mes equilibrat es van començar a augmentar les rotacions i el ritme va ser alt, i la igualtat total 16 -16 i 31 a 30 per anar al descans.

El tercer quart va marcar el camí de les locals, domini de rebot, control de pilota i una defensa que va deixar al Barça CBS amb  nomes 13 punts en 10 minuts, i avantatge de 6 punts per tancar el període 50 a 44.

El darrer quart va ser un voler i no poder un parcial de 17 a 0 va deixar fora del partit al Barça CBS, i l’eufòria de la graderia va set total al final del partit, amb la celebració de la primera victòria

Fitxa Tècnica

Magec Tías (78): Sara Duarte (4), Yaiza García (22), Helmi Tulonen (12), Lindsey Abed (15) i Regina Gómez (17). També van jugar Alba Rodríguez, Jessica Duleba, Carla Medina (2), Carolina Mateo (6), Nereida Bermúdez, Tamara Rodríguez i Noelia Lago. Entrenador: Aday Villalba

Barça CBS (51): Salomé García (3), Xenia Artiga (7), Marta Canella (5), Ana Alonso (14) i Elena Silva. També van jugar Carolina Guerrero (6), Paula Curto, Julia Rueda (4), Claudia Baraut (5) i Itziar Llobet (7). Entrenador: Isaac Fernández.

Deixa un comentari