LF2; Quart duel Català de la LF2 i 1a derrota (50-52) sense conseqüències

0
622


BARÇA CBS – GEIEG UNIGIRONA 50-52 (18-11; 15-14; 1-13; 16-14)

Estadistiques


El Barça CBS cau davant el GEIEG però manté les posicions de play off
La falta d’encert amb el tir de triple 5 de 25 marca un altre final de partit a cara o creu.
Ensopegada del Barça CBS dirigit per Isaac Fernández que no va poder superar al GEEIG capaç de reaccionar i sortir del Palau Juan Carlos Navarro amb la victòria.

El partit va començar molt bé per als interessos del Barça CBS que va arribar a superar els 10 punts d’avantatge en el primer període. Al descans, les blaugranes dominaven per 33-25, un resultat que es va escurçar en els últims minuts del segon temps i que va permetre a les gironines mantenir-se dins del partit.

L’efectivitat de 3 sentència al Barça CBS
A la represa les visitants van plantejar una espectacular defensa que va impedir que les blaugranes circulessin la pilota fàcil, per acabar amb dolentes selecció de tirs als darrers segons de possessió i pèrdues de pilota. El sistema defensiu va obligar al Barça CBS a llançar de tres en un dia en el qual l’efectivitat des de la línia de 6,75 metres no va ser de les millors: 5 encerts de 25 intents. El tercer quart va acabar amb només un tir lliure anotat de les locals i 34-38 per les de Torralva.

Les visitants van aprofitar els problemes en atac de les d’Isaac Fernández que van veure com a poc a poc el partit seria a cara o creu el darrer quart va estar marcat pel debut i bon partit de la jugadora internacional Laia Anducas en 10 minuts 3 punts, 1 tap, 2 recuperacions de pilota i 4 rebots. Però no va ser prou i el GEIEG va acabar emportant-se la victòria per 50-52;

Final a cara o creu

Quan faltaven 13 segons Beatrice falla un tir còmode i el GEIEG recupera la possessió que acaba amb 2 tirs lliures guanyadors.

Tot segueix igual
Aquesta és la quarta derrota de la temporada per al Barça CBS d’Isaac Fernández que segueix en quarta posició. De fet, les blaugranes es troben entre les quatre primeres, una situació que s’allarga des de la jornada número 1.

A més, les de Sant Feliu de Llobregat segueixen amb el mateix registre que el de la temporada passada en aquests moments de campionat. Ara fa un any, el Barça CBS era quart amb 4 derrotes.

Deixa un comentari