LF2; UCAM PRIMAFRIO vs BARÇA CBS va sortir creu 60-58

0
602

“Quan falten 5 segons 60-58 Alonso falla un tir de tres amb rebot per Llobet que rep falta personal, Itziar falla els dos tirs, i rebot per Salomé que falla, rebot per Canella que també falla el tir, no era el dia!”
UCAM PRIMAFRIO vs BARÇA CBS 60 – 58
Parcials 13-17 21-13 12-20 14-8
El Barça CBS va signar un gran partit a Alcantarilla contra el CB Jairis, va tenir ocasions per sentenciar, però va tornar amb les mans buides, va sortir creu

Es presumia un partit tens, el de cara o creu, i així va ser, els dos equips veien de guanyar la darrera setmana i amb dinàmica positiva. Els primers 10 minuts molt igualats, amb final favorable a les d’Isaac Fernàndez (13-17)

Al segon quart el CB Jairis va començar a sentir-se còmode al camp tractant de no concedir tirs fàcils a les blaugranes, les locals van estar molt encertades i van fer un bon parcial amb Victòria Robles molt encertada i Maria del Mar encertadíssima en tirs de 3 (75%), el marcador al descans favorable al CB Jairis 34 – 30.

Concentració, esforç, i joc més pràctic, va permetre al Barça CBS un parcial que va donar la volta al marcador al tercer quart que feia créixer la confiança en la victòria final.
El darrer quart es va iniciar amb marcador favorable 46 – 50, però les locals de seguida van atansar el resultat i van capgirar la dinàmica, amb un gran defensa que va provocar errades i mal percentatges de tirs 6 de 20 en tir de tres punts. Així i tot quan faltaven 5 segons van tenir 4 opcions, però va sortir creu 60-58

Proper Partit

BARÇA CBS – CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA*-*21/12/201916:00

Deixa un comentari