LF2; El Unicaja de Màlaga supera el Barça CBS per 69-62

0
567

El Barça CBS no remunta contra l’Unicaja un partit que perdia de 10 punts en l’inici de la segona meitat.

UNICAJA – BARÇA CBS 69-62

Parcials 15-15; 23-13; 19-18 i 12-16

Estadístiques

Resultats

El Barça CBS ha ensopegat al camp del Unicaja de Màlaga en un partit que ha acabat amb el resultat de 69 a 62. Les locals han portat el ritme del partit en tot moment i les blaugranes han anat sempre a remolc.

Així i tot el conjunt dirigit per Isaac Fernandez no ha començat de la pitjor manera, ja que al final del primer període les blaugranes estaven ficades dins del partit  (15-15). En el segon quart el Barça ni defensa ni encert a l’atac on les blaugranes han estat poc inspirades, la bona inspiració de Unicaja en atac ha permès a les locals obrir una diferència de 10 punts en el marcador (38 – 28) el que ha deixava un partit obert encara per les de Sant Feliu de Llobregat.

En el tercer període ha estat molt igualat i amb molt ritme, però sense errades de les malaguenyes que  les ha permès  obrir una diferència de 11 gràcies al parcial de 19-18. Ja en l’últim període tot i l’intent de reacció de les blaugranes les locals han sabut gestionar el resultat i emportar-se la victòria (69-62).

MISSATGE DE TRANQUIL·LITAT

Tot i la derrota d’avui el  Barça CBS es segon  amb dues derrotes, Unicaja queda ara amb 3 derrotes i el proper rival IUSE Almeria té 4 derrotes.

Proper partit 07/12/2019 16:00 al JCN

BARÇA CBS – ISE CB ALMERIA

Deixa un comentari