Definit el Barça CBS de LF2

0
626

Tres amistosos davant de tres potències per començar

El conjunt d’Isaac Fernández s’enfrontarà al BLMA de Montpeller, l’Spar Citylift Girona i l’Ekaterinburg abans de l’inici de la Lliga Catalana  Twitter

Un any més la pretemporada del Barça de bàsquet femení portarà el millor bàsquet del moment al pavelló Juan Carlos Navarro. El conjunt sota les ordres d’Isaac Fernández s’estrenarà el proper dimecres 4 de setembre davant les sots campiones de l’’EuroCup, el BLMA de Montpeller. Les franceses compten amb dos títols de lliga i quatre copes franceses en el seu palmarès, a més del recent subcampionat en la segona competició europea . La temporada passada, el BLMA va ser tercer de la màxima categoria francesa.

Spar Citylift Unigirona – Barça: un clàssic de l’estiu

El segon duel de pretemporada serà davant les actuals campiones de la Lliga Dia. L’Spar Citylift Girona i el Barça tornaran a trobar-se en un cara a cara que ja comença a ser un clàssic de cada pretemporada.

En l’últim partit entre els dos equips catalans, disputat a Vilobí d’Onyar, les gironines es van imposar per 71 a 48. El partit es jugarà a Camprodon el proper dissabte 7 de setembre.

Les campiones d’Europa per tancar el rodatge

Per últim, el dilluns 9 de setembre serà el torn de l’UMMC Ekaterinburg. Les actuals campiones d’Europa tornaran a visitar Sant Feliu per preparar la seva temporada. El conjunt entrenat per Miguel Méndez va imposar-se en el partit d’ara fa un any per 62-89. 

Cal recordar, que el conjunt rus és el gran dominador del bàsquet femení a Europa i que compta amb 5 Eurolligues (2003, 2013, 2015, 2018 i 2019) i 13 lligues ruses (2002, 2003 i del 2009 al 2019 de forma consecutiva).

La Lliga Catalana LF2, el primer títol en joc

Aquella mateixa setmana, el dissabte 14, el Barça s’estrenarà en competició oficial davant el filial de l’Spar Citylift Girona, el GEIEG Unigirona. A diferència de la passada edició, enguany es jugarà una fase de grups per després disputar una final a quatre (amb seu a determinar) els dies 28 i 29 de setembre.

El segon partit de la primera fase, serà el dissabte 21 de setembre davant el Lima Horta, un partit que es jugarà a Sant Feliu de Llobregat

Deixa un comentari