23/2 al Juan Carlos Navarro, el Taca´t

0
1056

El dia 23 porta’ns el teu pastís i tindràs premi !

 • El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL (el dia 23 Xocolatada al JCN)
 • Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot
  · El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar.
  · Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia.
  · Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar
  · La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.
  · L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

I són aquestes raons i la necessitat que la investigació no s’aturi per manca de mitjans econòmics, que us
proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al laboratori d’investigació. Es tracta d’organitzar un berenar solidari i contribueixin a fer que la investigació continuï endavant; alhora que es fomenta la continuar lluitant contra aquesta malaltia i es donarà a conèixer la tasca que es realitza en el camp de l’oncologia pediàtrica a l’Hospital Sant Joan de Déu.

L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa i s’ingressarà directament en un compte de titularitat d’aquest hospital.
Si us agrada la idea i esteu interessats a col·laborar envia correo josan.daban@cbsantfeliuenc.com , necesitem Xocolata, Galetes, i el teu ajud i sobre tot el teu  somriure !!!

Esperem comptar amb vosaltres!
Gràcies per endavant
Cordialment
Associacions impulsores de la Xocolatada Solidària

Deixa un comentari