El Barça de bàsquet femení guanya el Segle XXI i suma la tercera victòria

0
1303

 

Regina Aguilar en una acció del partit davant el Segle XXI | FCB – Víctor Salgado

 

“Sabíem que ens costaria però avui hem aconseguit una victòria molt important per a nosaltres”. Aquestes han estat les paraules de Regina Aguilar, una de les bases del Barça de Bàsquet Femení, després de superar el Segle XXI i sumar la tercera victòria de la temporada.

Igualtat màxima al Navarro

El conjunt dirigit per Isaac Fernández ha acabat imposant-se per un ajustat 63 a 54 en un partit on les blaugranes han estat millor en els moments claus. De fet, Aguilar ha assegurat que “hem estat millor en aquells moments on la setmana passada vàrem fallar, sobretot a l’inici del tercer quart”.

La igualtat ha estat la tònica del partit, i més després que el primer període acabés amb empat a 20 en el marcador. Abans del descans les blaugranes han fet un petit pas endavant i, tot i que les visitants s’han pogut mantenir dins del partit gràcies a la seva efectivitat des de la línia de tres, el Barça ha acabat obrint un petit avantatge de 3 punts al final del segon període (35-32).

El Barça recupera l’alegria

A la represa, cap dels dos equips ha estat capaç de trencar el partit. En l’inici de l’últim període, però, el Barça ha deixat de banda la tensió que encara acumulava des de Mataró i ha tornat a recuperar el somriure. Un fet que ha tingut un efecte directe en el joc perquè, com ha assegurat la base blaugrana (avui amb 6 assistències), “quan gaudim, es nota a la pista”. Finalment el Barça ha acabat sumant la tercera victòria de l’any que situa a les blaugranes terceres a una victòria del Celta Zoroka.

Per la seva banda el tècnic Isaac Fernádez ha volgut posar en valor l’esforç que avui han realitzat les seves jugadores i ha assegurat que el partit de dissabte davant les líders “serà un bon partit i una bona ocasió per intentar trencar la ratxa a un equip que encara no ha perdut”.

Navarro homenatjat pel seu primer club

Abans del partit del Bàsquet Femení, el CBS Santfeliuenc ha realitzat la presentació dels equips de la temporada entre els quals es troben els equips femenins del Barça. En aquest acte, que ha comptat la presència de Joan Bladé, directiu responsable de la secció de bàsquet del FC Barcelona així com els membres de la comissió Deportiva de la secció de bàsquet Pere Francitorra i Ferran Butxaca (qui també és membre de la comissió esportiva dels esports amateurs responsable del bàsquet femení). En aquest acte, Bladé ha refermat l’aposta del club per l’esport femení i ha volgut destacar el paper dels equips de formació, els quals la temporada passada van aconseguir diversos èxits esportius.

 

Deixa un comentari