LF2; Primera derrota del Barça de Bàsquet Femení (76-62)

0
1268

 

Les blaugranes no han pogut encarrilar el partit abans del descans | FCB – Marc Romero

 

El Barça CBS no ha pogut superar aquesta tarda a l’AE Boet Mataró en el partit corresponent a la quarta jornada de lliga. Les blaugranes han acabat caient per 76-62 en un partit que, més enllà del resultat, ha estat igualat.

Les locals han tingut un millor inici de partit i han pogut obrir una petita diferència que a l’equador del primer període les blaugranes han pogut reduir a només dos punts (11-9). De fet, més enllà del tram inicial del partit, el Barça ha estat sempre a dos o tres punts de les mataronines que han estat molt encertades de cara a cistella durant tot l’enfrontament. Al final del primer període les locals s’avançaven per un ajustat 23 a 19.

La dinàmica del partit ha canviat en el segon període i el Barça ha passat a portar el ritme del matx. Tot i que les blaugranes han fet un pas endavant, no han pogut obrir una diferència abans del descans per començar a encarrilar la victòria. Al descans s’arribava amb l’ajustat resultat de 37-36.

L’inici del tercer període, la clau

A la represa les locals han saltat molt millor al parquet i han pogut obrir un coixí de punts que posteriorment, mitjançant una defensa zonal que ha col·lapsat l’atac blaugrana, han sabut gestionar. A l’equador del tercer temps les locals guanyaven per deu punts (48-38), mentre que al final del període ho feien per 17 (59-42). Tot i que a falta de tres minuts pel final el Barça ha tingut possessió per posar-se a 4 punts, les locals han pogut salvar l’avantatge i acabar guanyant per 76-62.

Després del partit, el tècnic blaugrana, Isaac Fernández, ha assegurat que “la derrota d’avui no vol dir res, estem a la tercera jornada i encara falta molta lliga. Cal aprendre dels erros que hem comès i afrontar amb energia una setmana amb doble partit”.

Deixa un comentari