#LF2, El nou tècnic del Barça CBS, Isaac Fernández Benvingut !

0
1575

Isaac Fernández, nou tècnic del Barça CBS | FCB – Marc Romero

El primer equip del Barça CBS va anunciar fa uns dies el seu nou tècnic per a la propera temporada. Aquest matí, Isaac Fernández, ha estat presentat a les oficines del club i ha assegurat estar “molt il·lusionat per haver vingut al Barça”.

En relació als objectius per la propera temporada, Fernández ha parlat de “consolidar el projecte de lliga femenina 2, això és el que se m’ha transmès i això és el que venim a fer”. A més, el tècnic blaugrana, el qual està acabant de tancar la seva plantilla, ha afirmat estar molt content amb el seu equip i l’ha definit com “un equip molt jove i amb molta il·lusió”. De fet, l’experimentat entrenador ha posat en valor aquesta joventut i ha assegurat que “jo només li veig coses bones [a l’equip], pot ser que durant la competició ens trobem amb una mica de falta d’experiència, però ara mateix només veig ganes de treballar”.

Aterrant a Barcelona

Isaac Fernández, nou tècnic del Barça CBS | FCB – Marc Romero

Cal destacar, que Fernández ha arribat fa pocs dies a la capital catalana després d’estar amb la selecció espanyola sots-20 a l’europeu d’aquesta categoria, on Fernández (un dels entrenadors ajudants d’aquest equip) s’ha proclamat campió d’Europa.

Pel que fa a la seva arribada al Barça, el tècnic del Barça CBS ha dit que “portar l’escut sempre pesa, però ho intento portar amb normalitat. Al cap i a la fi, no deixa de ser bàsquet: una pilota i una cistella”.

Deixa un comentari