Cadet; Les cadets del Barça CBS signen un gran paper al campionat d’Espanya

0
1372

Una imatge del partit pel tercer i quart lloc | Federació Andalusa de Bàsquet

El Barça CBS va finalitzar en quarta posició en el campionat d’Espanya cadet després de caure a la semifinal per 61 a 60 davant el Basket Almeda i per 44 a 45 en la final de consolació davant el Ointxe Araski.

Cal destacar que les blaugranes van accedir al campionat d’Espanya després de finalitzar segones de Catalunya i que, tot i no entrar a la final, l’actuació de l’equip cadet del Barça CBS va ser tot un èxit.

Les infantils terceres de Catalunya

D’altra banda, també cal destacar que aquest cap de setmana l’equip infantil del Barça CBS va finalitzar en tercera posició en el campionat de Catalunya d’aquesta categoria. Un resultat que segueix acreditant el bon estat de forma de la base del bàsquet femení.

Deixa un comentari