LF2; Festa Grossa a León ( 56 – 64)

0
826
PATATAS HIJOLUSA – BARÇA CBS 56-64

 

Dia de Festa al Pabellon de San Esteban de Leon el CB Aros escollia a la jugadora MVP i sortejava regals dels seus patrocinadors pels aficionats que van acudir a la crida del club.

El Barça CBS la fa grossa, i es consolida a la part alta de la classificació i acaba amb només 3 perduts la primera volta en posició de Fases d’ascens a LF1. Ahir va vèncer el CB Aros i, amb 9-3, quasi pot oblidar-se de la permanència i somiar disputar les Fases de LF1. De moment, és en la zona del tall. L’equip de Mateo no té límits i es permet somiar.

Havia començat bé el partit per les de Moses, la defensa funcionava i l’encert era alt, del 14 – 8 a 3 minuts del primer quart vam passar al 17 – 15 per tancar el 1r període.

El 2n quart va ser el millor local amb un joc ràpid, i una defensa que no va donar cap rebot a les blaugranes, tot pintava bé per el CB Aros 34 – 26 a la mitja part.

Després del pas pels vestuaris el Barça CBS va estar més encertat i va capgirar la dinàmica als darrers minuts del 3r quart 10 – 16, igualant-se el duel per afrontar el darrer quart final amb tot per decidir, però amb Carla Perez i Lucia Pablos endollades.

Tot va tornar a començar en l’últim quart (44 – 42). I va aparèixer el caràcter dels equips de Mateo Rubio. Als cinc minuts 48 – 58, 10 punts que van obrir un petit forat al lluminós. Les locals es van descentrar i van haver d’ajustar les línies amb un temps i afrontar una remuntada impossible, el Barça CBS va saber jugar amb el seu avantatge. Les blaugranes molt serioses seguint les instruccions de Mateo al peu de la lletra no van fallar i va aconseguir un triomf que les iguala a les de Moses en la classificació i confirma al Barça CBS com un seriós candidat a l’ascens.

 

C B Aros Leon: Iria Varela (6), Cristina Hernández (4), Marta Canella (11), Itsaso Conde (10), Yamile Rodríguez –cinc inicial- Natalia López (15), Andrea Alcántara (10), Sophie Weckström, Marina Fernández i María Diez.

Barça CBS: Carla Pérez (15), Lucía Pablos (11), Mónica Lázaro (4), S Dixon (6), Laura Johnson (9) –cinc inicial- Paula Curto (2), Lara Fernández (6), Brea (8), Regina Aguilar (3) i Teresa Cabanillas.

Parcials : 17-15, 17-11 (34-26, descans); 10-16 i 12-22.

Proper partit

BARÇA CBS – LIMA-HORTA BARCELONA *-* 13/01/2018 20:00

COMPARTIR
Article anteriorAgenda Setmanal
Article següentResultats del Cap de Setmana

Deixa un comentari