LF2, Setmana de doble partit i doble victòria per al Barça CBS (78 -58)

0
1562

 

Lucía Pablos, en un bon moment de forma | Arxiu FCB

 

El Barça CBS ha tancat la setmana amb una victòria per 78-58 contra l’Arxil de Pontevedra en un partit en què les blaugranes no han donat opció al rival. Lucía Pablos, amb 13 punts i 5 assistències, ha liderat el triomf de les de Mateo Rubio, que han sumat el segon triomf de la setmana repartint minuts i també fent jugar jugadors més joves com Andrea Antón i Claudia Gener (6 punts).

I és que abans, el 6 de desembre, el Barça CBS va disputar un altre partit, en aquest cas corresponent a la jornada 13, contra l’Añares Rioja Iraurgi basc. Tot i que el marcador va ser més igualat, 84-73, les catalanes també van ser superiors en tot moment i van estar liderades magistralment per Lucía Pablos amb 20 punts, 5 rebots i 5 assistències. En aquest partit també van sobresortir la capitana Mónica Lázaro (10 punts) i la recent arribada McDonald (13 punts).

Així doncs, el Barça CBS segueix amb molt bona salut en el seu retorn a la Lliga Femenina 2 i suma 9 triomfs i tan sols tres derrotes en els dotze primers partits de la temporada, havent aconseguit el triomf en vuit dels últims nou partits

Proper partit
PATATAS HIJOLUSA – BARÇA CBS *-* 16/12/2017 19:30

Deixa un comentari