Un esplendorós Barça CBS guanya amb un Carlazonada espectacular!!! ( 78-77 ) Ojoooo!

0
1799

Carla Perez des de 6,75 metres posa al Barça CBS a les portes del paradís i fa explotar el Juan Carlos Navarro

Si pensàvem que ja ho havíem vist tot al Bàsquet Femenì en aquests anys espectaculars de Barça CBS, Les blaugrana de les mans de Carla Perez ens van demostrar la nit  del 21 de novembre  que no té límits o potser els límits són en territori diví. Una descàrrega elèctrica de Carla Perez des de 8 metres amb el temps gairebé consumit va permetre que el Barça CBS s’apuntés la 2a victòria.  Aquesta és la millor inversió de l’equip de Mateo Rubio. El Juan Carlos Navarro de gal.la, amb un ambient espectacular! i el partit?

Un gran matx amb dos bons equips i gran joc, va ser un anar i venir de ratxes. El Joventut va tenir a les seves mans trencar-lo en tres o quatre ocasions amb avantatges de vuit o deu punts però les blaugranes sempre van fer alguna cistella o alguna acció particularment significativa per tornar a ficar-se en la lluita per la victòria. L’equip de les Corts és una petita constel·lació d’estrelles capaç del millor però també del pitjor. Potser la seva irregularitat ciclotímica no el permet anar més enllà. Espectacular Eli Soriano i Garmendia per part de les visitants i per part local la connexió lleonesa  Lara-Lucia va funcionar com mai, la mà de de  Regina i el pletòric tir de Carla van meravellar al Palau.

Els darerrs segons 8″ Barça CBS 75 Joventut 77

A la desesperada, el Barça CBS va treure de fons una pilota en llarg per Lucia  per acabar a les mans de Carla. L’aler barcelonina va recollir la pilota en plena cursa i fent un  gran salt en suspensió,  es va enlairar des de set metres per deixar volar un projectil que va foradar la cistella. 78 a 77 i el Juan Carlos Navarro en estat de commoció va explotar. Les prop de 400 persones van celebrar la victòria de manera espectacular i els jugadors no s’hi van tallar un pèl. En definitiva, una tarda nit gloriosa, una més i ja en portem tantes…, amb un final electritzant que hauria signat el millor guionista. Tant de bo tots els que ho han vist tornin i facin córrer la veu del gran espectacle del Bàsquet femení al Juan Carlos Navarro.

 

Estadistiques

Proper partit

BARÇA CBS – KEMEGAL CORTEGADA    *-*   28/10/2017   20:00

 

T’esperem

Deixa un comentari