Important Cop d’autoritat davant un dels millors equips de la LF2!! (73 -64)

0
1011
BARÇA CBS – GDKO IBAIZABAL 73-64

 

RESULTADO PARCIAL DEL PARTIDO
1º C 2º C 3º C 4º C
BARÇA CBS 20 24 13 16
GDKO IBAIZABAL 16 10 19 19

 

El BARÇA CBS encarava el partit amb un doble objectiu, brindar a la afició la  victòria  i fer-ho amb bon joc contra un gran rival.  Mateo Rubio disposava de tota la plantilla. El BARÇA CBS ha sabut llegir el partit a la perfecció  i guanya el seu primer partit de la Lliga.

Inici  espectacular de les blaugranes, que ha vist com  l’equip entrava millor en joc durant els primers minuts i aviat aconseguia un primer avantatge que finalment seria definitiu 20 – 16, el primer quart.

El Segon quart el ritme i encert blaugrana s’han imposat clarament al joc de les basques, que no han controlat el alt ritme de joc de Lucia i Ragina, el parcial clar 24 – 10.

Lluny de desanimar-se el equip Basc,  que estan molt preparades física i mentalment, han reaccionat i un bon encert en les decisions d’atac i  una millor defensa aconseguia l’efecte desitjat, parcial al 3er quart de 13- 19

El BARÇA CBS tenia molt de cara el partit, però volia rubricar-ho, Les de Mateo Rubio  se sentien còmodes per jugar els darrers deu minuts,  pero les visitants  no van permetre que les blaugranes féssim un joc vistós i a cinc minuts les  visitants van atansar el marcador,  les de Mateo  donaven mostres de no deixar escapar el partit.

Al Final 73 – 64  i el Barça CBS  aconseguia d’aquesta manera una gran victòria.

Classificació i Resultats 

Estadistiques 

COMPARTIR
Article anteriorLa Grossa 91.582
Article següentPartits del Cap de Setmana

Deixa un comentari