Juan Carlos Navarro anuncia el seu adéu a la selecció espanyola

0
1715

Navarro, atenent els mitjans. | FEB

Juan Carlos Navarro ha anunciat, davant dels mitjans informatius, que el partit d’aquest diumenge, contra Rússia, serà el darrer que disputarà amb la selecció espanyola. El matx, que pot valer una medalla de bronze a l’Eurobasket 2017, es jugara a les 16.00 hores (Cuatro).

“Ha estat impressionant tot el que ha passat en aquests anys i tan sols tinc paraules d’agraiment  cap a tots els jugadors, staff, tècnic…tots els companys que he tingut. Estic molt content d’haver estat partícip d’aquest equip. Tant de bo haguéssim pogut lluitar per l’or, però serà un honor lluitar per una medalla de bronze”, ha comentat Navarro`, durant la seva intervenció amb la premsa.

Navarro, de 37 anys, és el jugador amb més internacionalitats en la història de la selecció espanyola i ha estat sempre present en els grans èxits de la selecció.

Deixa un comentari