La Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina arriba aquest 20 i 21 de maig a Sant Feliu de Llobregat, Capitalitat del Bàsquet Femení 2017

0
2517

BARÇA CBS, BASQUET DRAFT GRAMENET A, C.B.F. CERDANYOLA – VILA UNIVERSITARIA i PLATGES MATARO seran els protagonistes d’una Final a Quatre de la Copa Catalunya Femenina que s’emetrà en directe a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com des del Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

FINAL A QUATRE

Aquesta Final a Quatre s’emmarca dins els actes de Sant Feliu de Llobregat com a Capitalitat del Bàsquet Femení 2017 i arrencarà a les 18h del dissabte 20 de maig amb disputa de la primera semifinal entre BARÇA CBS i PLATGES MATARÓ. El conjunt blaugrana dirigit per Mateo Rubio serà l’amfitrió d’una fase final a la que arriba com a primer classificat, mentre que l’equip de Mataró entrenat per Adrià Castejón accedeix en finalitzar en 4a posició. L’altra semifinal enfrontarà a partir de les 20h al BASQUET DRAFT GRAMENET A de Jordi Periz com a segon classificat davant el C.B.F. CERDANYOLA – VILA UNIVERSITARIA que, dirigit per Pili Bilbao, va acabar en 3r lloc del Grup 3 Femení.

Els dos equips finalistes participaran a la Fase Final del Campionat d’Espanya de Primera Divisió Femenina que es disputarà també a Sant Feliu de Llobregat, però del 26 al 18 de maig, amb els finalistes del campionat balear i on estarà en joc una plaça d’ascens a la Lliga Femenina 2.

Darrers campions Copa Catalunya Femenina:

2015-16 Joventut Les Corts
2014-15 SR Lima-Horta
2013-14 Snatt’s Femení Sant Adrià
2012-13 Joventut Les Corts
2011-12 Girona FC
2010-11 Cravic Reus Deportiu
Veure historial temporades anteriors (clickant aquí)

PROMOCIÓ DE PERMANÈNCIA

PLAY-OFF al millor de 3 partits (13-14, 20-21 i 27-28 de maig) -resultats i estadístiques clickant aquí-:

BENCRIADA (1) – SESE A (0)
CN TERRASSA A (1) – CB GRANOLLERS (0)

Els perdedors d’aquesta promoció de permanència descendiran al Campionat de Catalunya de Primera Categoria mentre que els guanyadors es mantindran a la Copa Catalunya Femenina.

OUTLETMOTO.COM-C.B. GRUP BARNA A, CEEB TORDERA A i SAGRADA FAMILIA CLAROR A descendeixen de categoria en finalitzar aquesta segona fase a les tres darreres posicions de descens directe.

Deixa un comentari