CopaCatBQ; Barça CBS – BF Viladecans: Gran partit de Bàsquet Femení (75- 62)

0
1755

Barça CBS – BF Viladecans: Gran partit de Bàsquet Femení  (75- 62)

 

BARÇA CBS 75 – 62 VILADECANS

(21-17, 16-13, 19-17, 19-15)

Estadistiques BARÇA VILADECANS

El conjunt de Mateo Rubio desplega un gran joc col·lectiu i aconsegueix mantenir el Juan Carlos Navarro amb un ple de victòries, i amb un joc espectacular.

 

El Barça CBS ha aconseguit aquest diumenge una gran victòria contra el BF Viladecans, que volia guanyar per continuar en la lluita pel play-off, les de Mateo han desplegat un gran joc,i les de Viladecans han jugat també a un altíssim nivel encara que no han pogut amb la màgia Barça de Lucia Pablos i Regina Aguilar.

 

El partit ha començat amb un avantatge de les visitants en el marcador, gràcies a la bona direcció de Sonia Pascual  i a la bona feina de Ariadna Simon  a la pintura. Però a partir del minut 5 les blaugranes han deixat  clavades a les de Jordi Justribo amb l’unic moment de desconnexió del Viladecans i 21 -17 al final primer quart.

 

 

En el segon període, les barcelonistes han començat molt endollades amb un parcial de 9 – 4,  i han trencat un xic la igualtat  a mes el quart era el pitjo d’anotació, al descans el marcador era favorable al Barça CBS (37 – 30)

 

 

 

El tercer quart va continuar amb encert en el tir i un gran ritme de joc i mantenint l’avantatge local amb intercanvi de cistelles al minut 25 el marcador ja era alt, 46 – 37 i la confiança amb la victòria local era creixent Regina Aguilar, que demostrava la seva qualitat i feia jugades espectaculars de nou va ser la millor jugadora del Barça CBS, però la base de la victòria ha estat el rebot defensiu les Monica Lazaro, Lara  Fernandez, Clara Sole i la Tere Cabanillas van contribuir també amb la meitat del punts, al acabar el tercer període 56 – 47 favorable a les de Mateo Rubio.

 

El darrer quart  va continuar amb una gran ritme de joc i el Barça als 35 minut augmentava la diferencia a  12 punts (65 – 53) El partit estava dat i beneït i, amb el Viladecans pràcticament entregat, ambdós conjunts han intercanviat cistelles fins al 75-62 final.

 

 

Deixa un comentari