BARÇA CBS (11-1) i el BÀSQUET DRAFT GRAMENET (9-3). El Partit !

0
1924

>22/03/2017·Dissabte 25 a les 18h, el BARÇA CBS – BÀSQUET DRAFT GRAMENET de la Copa Catalunya Femenina en directe per La Xarxa

El partit LA XARXA retorna a la categoria femenina, comptarà amb la presència del Grup 3, i tindrà el Palau Juan Carlos Navarro com a escenari d’aquest cap de setmana, i es retransmetrà a través de La Xarxa Televisions (159 de Movistar+), les televisions de proximitat i en streaming a www.laxarxa.com aquest dissabte 25 de març, a partir de les 18h. El matx el protagonitzaran el BARÇA CBS (11-1) i el BÀSQUET DRAFT GRAMENET (9-3). 

El combinat que dirigeix Mateo Rubio acudeix a la cita després de perllongar la seva ratxa victoriosa, que ja s’alça fins a quatre partits guanyats de manera consecutiva, en aquesta segona fase del G3F. El quadre blaugrana podria deixar segellat el seu accés a la Final a Quatre, en funció dels resultats que es desenvolupin al llarg del cap de setmana, factor important per plantejar amb un altre aire el final de la temporada. Actualment, les noies de Sant Feliu de Llobregat, que arriben crescudes després d’abatre el BASKET ALMEDA (41-50), romanen invictes al Palau Juan Carlos Navarro i es presenten com el gran dominador de la Copa Catalunya, amb només una derrota, al Bonaire, en un compàs intermig de la primera fase. L’absolut comandament barcelonista es veu plasmat en les xifres globals, on les de Rubio es postulen com el millor bloc en l’àmbit ofensiu i el segon més fort en tasques defensives. La base Lucía Pablos i l’exterior Anna Boleda, tàndem idoni per seguir guiant cap al trajecte correcte la nau del Baix Llobregat.

Les files entrenades per Jordi Periz, que encara gaudeixen d’un còmode coixí de tres encontres de distància respecte el tall del cinquè classificat, es desplacen fins a una pista inexpugnable amb la voluntat i la intenció d’erigir-se com la primera plantilla que aconsegueix vèncer al Juan Carlos Navarro. Les de Santa Coloma venen de cedir uns punts valuososos, davant un contrincant directe, el CBF CERDANYOLA-VILA UNIVERSITÀRIA (45-57), que s’ha convertit en el primer conjunt capaç d’assaltar La Bastida. Les jugadores de Periz, que van tenyir de groc-i-negre el G1 de la primera fase del campionat, on van posicionar-se com a gran protagonista del primer tram del curs, amb permís de les barcelonistes, volen donar un cop d’autoritat a la classificació, i pensar en disputar el primer lloc a la disciplina local. L’expedició visitant, que disposa d’una rotació variada i llarga, tornarà a estar encapçalada pel gran estat de forma del seu principal bastió interior Mireia Casanovas, ben assistit per la direcció que marca Lorena Del Moral.

Deixa un comentari