#CopaCatBQ, Barça CBS vs CB Roser, Victoria incontestable del equip de Mateo Rubio (71- 41)

0
1970

Les blaugrana han brindat un homenatge al joc ofensiu liderats per una Sheila Dixon estel·lar (23 punts)

CBS BARÇA 71 – 41 CB ROSER
(13-15, 28-10, 11-8, 18-8)

ESTADISTICA CBS-CB ROSER
El Barça surt victoriós i han mostrat un joc molt sòlid que ha permès guanyar el partit corresponent a la segona jornada del grup per la lluita per el titol.

Festival anotador, i de joc al inici
El Barça ha iniciat el duel conscient de la importància que tenia, i la fam de victòria s’ha fet evident només posar-se la pilota en joc 8 – 2. Les visitants, encertats des del perímetre, han pogut contenir les envestides blaugrana, i han press avantatge 13 -15

Dixon, líder ofensiu…
El segon quart ha mantingut la mateixa dinàmica. La faceta ofensiva ha brillat amb llum pròpia de la mà de Sheila Dixon, que, amb dos triples consecutius (minut 13), han distanciat a les culers al marcador (29-19). L’exterior, amb 23 punts (2 triples), ha estat la jugadora més destacada de l’enfrontament.

La represa res ha canviat! els plans de les blaugranes, amb Lucia, Boleda i Dixon molt encertades i amb recuperacions de pilotes constants ha deixat un marcador molt clar per les de Mateo al 3er quart amb un parcial demolidor 7 -0 , Les blaugranes coneixedores de la superioritat física dins la pintura, han alimentat els interiors amb assistències que han permès generar espais per a les penetracions dels exteriors, Monica Lazaro, Lara Fernandez, Clara Sole i Tere Cabanillas han treballat molts per l’equip

…i Regi, directora d’orquestra
La base Regina Aguilar , encarregada de portar l’atac culer a bon port, en els minuts que descansa Lucia ha sabut interpretar el partit a la perfecció. Amb un ampli ventall de recursos ofesius, Regina ha liderat l’atac llegint els avantatges de Clara a la pintura i sabent continuar en la sortida del bloqueig directe per finalitzar la jugada, amb un extrapass a Paula Curto que cada dia es reivindica en les aportacions exteriors.

A la meitat del tercer quart el partit ja tenia propietari. Les del Roser no han perdut la cara al matx, pero en aquest partit el encert i el bon joc era blaugrana.

El darrer quart ha estat controlat en tot moment per les barcelonistes amb minuts per totes, atacs llargs, movent la pilota i elegint la millor opció.

Finalment, 30 punts de diferència han avalat el bon joc de les jugadores de Mateo Rubio. La propera jornada visita a Girona

 

1/03/2017 20:00 GEIEG GVC GAESCO BARÇA CBS

Deixa un comentari