Cronica Cadet Preferent, ADN Anna Busquest, Orgull Barça. (58 -52)

0
2053
BARÇA CBS A C.B.F. CERDANYOLA A 58 52

El Cadet Fmení del FC Barcelona ha fet una gran segona part  (58-52) contra un rival directe per mantenir la categoria de preferent.

El dos primer quarts han estat dominats per les del Valles, pero amb molt de treball i bona selecció de tirs el tercer quart ha sigut blaugrana, i el darrer quart tot el Orgull i la disciplina de les de Anna Busquest les ha portat ha guanyar a un bon BF Cerdanyola que en la fase previa ja ens va guanyar al JCN 40 – 54.

Anna Busquet “Contenta per el joc, i el pas endavant de les jugadores, aquest resultat ens obliga a mès treballa, mès esforç mès orgull d’ equip, pero sobre tot mantenir el ritme i nivell de joc i encert”

 

Resultats i Classificacio

 

Deixa un comentari