8è Torneig Innocents

0
1907

Sant Feliu de Llobregat, Dissabte 7 de Gener de 2017

UnaltregranreptequelaciutatdeSantFeliudeLlobregatvolacollirambeldegàdelBàsquetCatalà,elCBSantfeliuenc.pertaldefomentarelsvalorsdel’esportparticipatiuicompetitiu.

Us hem preparat aquest dossier 8è Torneig INNOCENTS’16 FINAL

Fitxa del municipi

Sant Feliu de Llobregat és la capital de la comarca del Baix Llobregat. Està situada al marge esquerre del riu Llobregat i el seu terme municipal limita amb els de Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Sant Just Desvern a l’est, Molins de Rei al nord, Sant Vicenç dels Horts a l’oest i Sant Joan Despí al sud. És a més cap de partit judicial i seu del bisbat de Sant Feliu. Festes Festa de la Primavera: 10, 11 i 12 de Maig Segon cap de setmana de maig. Exposició Nacional de Roses i la Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat

Organització

• Alcalde: Jordi San José i Buenaventura

• Regidora d’esports Lourdes Borrel i Moreno

Deixa un comentari