Tanquem l’any 2016 amb victòria capicua del Cadet d Anna Busquet (64 – 46)

0
1877

VICTÒRIA CLARA DEL BARÇA CONTRA LA JET EN LA ELIMINATORIA DE CADET PREFERENT, A LA PISTA DEL SANT PEP

BARÇA CBS  vs JET  (64 – 46)

Partit decisiu amb molt de public, més de 100 seguidors barcelonistes que va animar constanment al Cadet Preferent del Barça CBS

Amb moltes ganes i encert va sortir el cadet del FC Barcelona de Anna Busquet en el decisiu partit de permanència al Grup A de Preferent, des del principi totes les jugadores del Cadet guiades amb intel·ligència per Carlota, la rapidesa de Júlia Rueda i la imponent Mariona Planas, que es troba en un estat de forma espectacular, van desfer en 10 minuts qualsevol esperança de les de Raul Lorenzo, tot i el gran esforç constant del equip egarenc.

Amb una defensa pressionant i amb determinació en atac vam arribar al final del primer període amb el resultat de 25 – 4.

Totes les jugadores van saber respondre i això va permetre que constantment hi haguessin rotacions de les nostres. Va seguir sent un període molt intens i vam arribar a la mitja part del partit amb el resultat de 36 – 14 , amb mes encert ara si de les de la Jet

A la represa del partit, i despres de la lesió de Carlota, les nostres provaven situacions noves en atac, l’alt encert de cara a cistella i la superioritat en la zona interior ens va permetre marxar del marcador 30 punts a a sobre.

Els últims instants de partit van servir fer acabar el partit dominat a la pista i al marcador amb cap i cua per les jugadores blaugrana.

Amb aquest resultat tanquem l’any  amb un equip a cada categoria amb possibilitats de Campionat de Catalunya.

img_7320 img_7319 img_7318 img_7317 img_7316

Deixa un comentari