La Crònica de Don Campillo

0
1917

Les lleis del mar i la muntanya.

Barça CBS 70 – 64 Arenys Basquet

Quan la por no ens ha de bloquejar, pero si ajudar a sobreviure.

Diuen els experts que al mar se li ha tenir por i que els moments mes complicats de l’assoliment d’un cim son els del descens, quan ja l’objectiu sembla superat.

La por. Un dels elements necessaris per la nostra supervivència des del moment en que la canalitzem pel seu costat positiu i ens aporta la tensió que ens alerta i ens prepara per superar situacions complicades encara per venir.

Despres de posar-se 7-0, amb +28 al camp del segon, pot semblar que ja tot sera costa avall, fins i tot seria humà…pero hem de recórrer també a tot allo altre que no es tan humà ni tant evident, allo que ens queda del nostre cervell reptilià que roman alla, sempre alerta, sino ens podem trobar amb algun visitant inesperat.

Pero en mig de l’emboscada de les amazones del Maresme, amb el cos ple de cops i el cap a terra, s’havia de veure la capacitat de l’equip de reconeixer la situacio, no bloquejar-se pel terror, que no la por, i reaccionar…i aixi va ser, el -14 de la mitja part va ser un estimul per reflotar i no una llosa que portes al fons.

Aquest equip no es només un lider de pose impecable a la foto del cim. Tambe té l’anima animalment competitiva dels campions, capaços de regirar-se des de terra i deslliurar-se de la trampa inesperada…pero cal dormir amb un ull obert, com els nostres ancestres!

A nadar i guardar la roba a Natació Terrassa el proper diumenge13/11 a les 19.30h!!!

Fitxa Tècnica

Barça CBS 70 – 64 Arenys Basquet
(11-22, 15-18, 24-11, 20-13)

Barça CBS, 70

Lara (12), Monica Lázaro (4), Boleda (10), Dixon (3), Regina Aguilar (17); Paula Curto (6), Berta (2), Lucia Pablos (16), Teresa Cabanillas (0), Solé (0), Paula Barghout (0)

Arenys Basquet, 64

Lansbach (6), Caballero (5), Arola (3), Kovacevic (24), Redmon (3); Gisbert(13), Balmes (0), Casarramona (10), Kappa (0), Massó (0)

Deixa un comentari