UE Matarò vs Barça CBS: Continuem amb la ratxa de victòries

0
2154

Les blaugranes encadenen set triomfs en set partits en una pista en què costarà molt guanyar  i treure un resultat de bon basquetaverage.

PLATGES MATARO vs BARÇA CBS 35 – 63.

Incidències: Palau Municipal Josep Mora , assistència de 400 espectadors. El Palau amb una magnífica entrada i predominant el Groc, a la presentació de un dels potents clubs del Bàsquet Espanyol.

Es temia aquest nou  Mataró que després de col·leccionar un bon gavadal de decepcions a les darreres temporades sembla que vol esmenar el rumb de la mà  tècnic, Adrià Castejon, i d’una plantilla reforçada de manera remarcable, sobretot en l’interior de la pintura.

Al Barça CBS no li va costar posar-se a to, 2 – 11 al 5 minuts, de mica en mica va anar adquirint rendes tèbies (9 punts al inici ). Les mataronins no van reaccionar i van acabar el primer quart 7 punts  per avall 11 a 18. Les de Mateo Rubio  van començar a dibuixar un nou quadre a un espectacular escenari que va omplir el Palau Josep Mora.

L’inici del segon quart va permetre el Mataró recuperar el pols. Un parcial de 4 punts per les d’Adrià Castejón va sorprendre l’equip de Mateo Rubio.

La reacció blaugrana no va trigar en arribar i Anna Boleda i Paula Curto van convertir la cistella local en un pedrera d’on treure punts i punts fins al 12  amb què va tancar el primer acte i un marcador prou esclaridor (17 – 35), tot semblava que seria bufar i fer ampolles per a les nostres representants.

El tercer acte va ser mès del mateix. El domini del Barça es va mantenir i fins i tot es va eixamplar (19- 40). El Mataró (tot i les bones jugadores i recursos) poca cosa podia fer per aturar el joc de Lucia Pablos, Boleda, Regina i Lara, amb una aportacio de joc interior de llibre de Monica Lazaro, marcarien la sentència de les locals 29 -51 al final dels 30 minuts de joc.

Els darrers 10 minuts s’afrontaven amb el camí lliure i planer per dominar el marcador amb solvencia, les locals albiraven la derrota a l’horitzó. Les blaugranes van culminar la tarda amb una gran valoració estadística i la resta,………….és silenci, i mès treball.

Barça CBS 5 inicial, Sheila Dixon (4), Lara Fernandez (3), Lucia Pablos (19), Mónica Lazaro (10) i Anna Boleda (15).

Paula Curto (16), Regina Aguilar (2) Tere Cabanillas (2), Paula Barghout (), Berta Alegre (2) i Clara Sole.

 

U E Mataró 5 inicial, Hannah (7), Murat (2), Lledò (4) Lopez, Rachel (4).

Gomez (2), Taylor (4), Garcia, Magriñà (4), Eva Garcia, Marquinsha (6)

 

img_5844 img_5849 img_5861 img_5863 img_5871

El Barça és  líder  a Copa Catalunya , amb 14 punts dels 14 possibles. El diumege dia 7 les noies de Mateo Rubio  disputaran al Juan Carlos Navarro 19:45  l’enfrontament contra l’Arenys .

COMPARTIR
Article anteriorAmistòs Infantil
Article següentAgenda i resultats Barça CBS

Deixa un comentari