Infantil avui Barça CBS vs Arenys Basquet

0
1913

CE Sant Nicolau vs  Barça CBS 74 – 73

Resultats del grup

Aquest passat dimecres les Infantils de primer any han disputat el seu primer partit de fases contra Sant Nicolau, que va acabar amb un -1 per les de Santfeliu.

En primer lloc dir que l’equip rival va començar molt bé tan defensiva com ofensivament, pressionant tota la pista i aconseguint cistelles fàcils des de l’inici. Les nostres però, no es van venir a baix i van saber solucionar les dificultats que presentava Sant Nicolau. La falta de rebot ofensiu i defensiu va suposar que les blaugranes no aconseguissin una avantatge de punts significativa . El partit va estar ajustat en tot moment. Jugant molt bé els espais i movent la pilota de manera àgil fins arribar al millor tir, les del Barça van competir fins l’últim minut, on es va decidir tot. Dos tirs lliures a falta de setze segons per acabar, van acabar donant la victòria a les de Sabadell per 74 – 73.

 

Infantil avui Barça CBS vs Arenys Basquet 19:00 al JCN

Deixa un comentari